News

Start van het seizoen

Voor de start van mijn seizoen ben ik afgereisd naar Egypte. Hier heb ik de eerste twee toernooien van de Alps Tour gespeeld. Ik had er zin in en was goed voorbereid.

Ik was van tevoren natuurlijk al goed gewaarschuwd voor het kraanwater in Egypte. Geen sla, ijsklontjes, ongekookte groenten, water bij het tandenpoetsen… Ik lette er allemaal op. Tóch was het raak in de nacht voor mijn eerste ronde, alles kwam er uit. Ik baalde hier enorm van maar had nog steeds alle vertrouwen in een goede afloop. Met een goed ontbijt moest ik genoeg energie hebben voor mijn eerste ronde!

Na een prima eerste ronde bleek het probleem toch iets erger te zijn. Ik bleef dagen lang maar geen eten naar binnen krijgen! En tja, een auto zonder benzine …;)

Na een missed cut in het eerste toernooi miste ik na een goede start in het tweede toernooi weer de cut. Kortom, balen en het had zeker niet alleen te maken met dat ik ziek was! Hoewel mijn putten al was verbeterd blijft hier de meeste ruimte voor verbetering en blijft hier de focus op liggen in mijn trainingsdagen. Aankomende donderdag neem ik alle ervaringen mee naar mijn tweede reis naar Egypte. Ik speel weer twee toernooien en ik heb alle vertrouwen in een stijgende lijn.

Bedankt voor de support en natuurlijk zal ik u op de hoogte blijven houden van de resultaten in de komende toernooien.

Groetjes Bas

 

Geef een reactie

Scroll to top