News

Mediterranean Tour, Caïro, Egypte

Mooie stap in de goede richting!

Na een goede voorbereiding verscheen ik in topvorm aan de start maar viel mijn resultaat in het eerste toernooi wederom erg tegen.
Ik wilde te graag scoren en was hierdoor meer bezig met het resultaat dan met de dingen die ik moest doen om het resultaat te behalen. In de dagen tussen de twee toernooien ben ik exact gaan uitvogelen wat de verschillen waren tussen een oefenronde en een wedstrijdronde (en dan voornamelijk voor wat betreft mijn mindset en gedachtes tijdens de ronde). Ik was er namelijk van overtuigd dat daar mijn winst te behalen was.

Dat bleek de juiste beoordeling te zijn! In het tweede toernooi had ik een heel duidelijk plan en het lukte goed om hier mijn focus bij te houden. Hierdoor was ik automatisch minder met mijn resultaat bezig, ik ben erg blij met deze stap:)

Ik behaalde naast mijn procesdoelen ook meteen de cut op de Mediterranean Tour en was daarbij ook nog de jongste cashwinnaar van het toernooi. Met rondes van -1, +1, -1 (totaal -1) ben ik 29ste geëindigd. Ik ben hier zeker niet tevreden mee maar ik ben blij met dit stapje in de goede richting.

Komende weken blijven voor mij in het teken staan van putten, dat is namelijk waar ik op dit moment de grootste winst mee ga behalen!

 

Bedankt voor de support en tot snel!

 

Bas Slungers

 

 

 

 

Scroll to top